Skärmavbild 2021-03-23 kl. 09.10.24

Om oss

2015 startades detta företag som heter Tidaholms Alltjänst Ekonomiska Förening, men företaget går under det lite lättare namnet Brukets Allservice (BAS). Sedan oktober 2016 ingår även Återbrukets Secondhand butik i vår förening.

Brukets Allservice/Återbrukets Secondhand butik är ett arbetsintegrerande socialt företag som erbjuder meningsfull sysselsättning med fokus på personalen och kundens bästa. Vi erbjuder ett stort utbud av varor och tjänster inom våra olika verksamheter och dessa kommer att utvecklas successivt efter behov. Vår personal ska känna att dem utför ett meningsfullt arbete och att dem kan vara med och påverka verksamheten. 

Vi skapar en miljö som underlättar för vår personal att hitta en plats i företaget som passar deras kunskaper och vårt mål är att kunna växa för att kunna skapa sysselsättning för fler. Genom delaktighet växer personalen med sitt ansvar! I ett kooperativ är vi tillsammans starka, vi vill att företaget och vi som personer ska utvecklas och växa, vi vill hjälpa andra att må bra, vi vill utföra så kvalitativa tjänster och tillverka så bra produkter som det går! 

Föreningens verksamhet skall erbjuda meningsfulla arbetsuppgifter som tillgodoser personalens behov såväl som den lokala efterfrågan.